Natrol Melatonine 1 mg 90 Tabletten

Beoordelingscijfer: 8.8

Bekijk de beoordelingen van dit product Het belangrijkste voordeel van melantonin is natuurlijk het verhelpen van slaapproblemen. Vooral bij het bestrijden van jetlag en slaapstoornissen door het werken in ploegendiensten, kan melatonine uitkomst bieden.
€ 11,95
Tijdelijk niet voorradig, laat uw e-mail adres achter om op de hoogte gesteld te worden wanneer het product weer voorradig is.
Product Details
Samenstelling
Dosering

Natrol Melatonine 1 mg

Slaap ondersteuning Natrol Melatonine 1 mg
Het ondersteunen van uw nachtrust is nu nog makkelijker geworden met Natrol Melatonine. Het menselijk lichaam maakt van nature melatonine aan, als antwoord op het vallen van de avond. Zo bevat het lichaam 's nachts hogere melatonine niveau's dan overdag. Door een onregelmatig levenspatroon, maar ook als gevolg van het ouder worden, kan de aanmaak van natuurlijke melatonine verstoord zijn. In dat geval kunt u problemen ondervinden met inslapen en/of doorslapen. De inname van Natrol Melatonine 1 mg kan zorgen voor een verbetering van de nachtrust.

Het belangrijkste voordeel van melantonin is natuurlijk het verhelpen van slaapproblemen. Vooral bij het bestrijden van jetlag en slaapstoornissen door het werken in ploegendiensten, kan melatonine uitkomst bieden. Dagelijks inname van een vaste dosering melatonine is vaak al voldoende om de problemen te verhelpen. Dit geldt ook voor ouderen bij wie de natuurlijke aanmaak van melatonine vermindert. Een regelmatige inname gekoppeld aan een vast moment van inname kan zorgen voor een ontspannende slaap.

Maar melatonine heeft nog vele andere voordelen, waarbij gezegd moet worden dat er nog weinig onderzoek naar gedaan is. Zo heeft melantonin naar het zich laat aanzien een gunstig effect op het immuunsysteem. En het lijkt erop dat de stof ook helpt tegen de natuurlijke veroudering van het lichaam.

Natrol melatonine ondersteunt bij:
slecht inslapen
incidentele slapenloosheid
de gevolgen van jetlag
de werking van het immuunsysteem

Natrol melatonine 1 mg Samenstelling

Gebruik: 1 Tablet
Porties per Verpakking: 90


  Dosering per portie
   
Melatonine 1 mg
   
Calcium 28 mg
   
Vitamine B6 10 mg
   

Andere Ingrediènten: Cellulose, stearinezuur, silicium, cellulose gom, magnesiumstearaat.

Vrij van
Geen gist, tarwe, melk, eieren, soja, gluten, kunstmatige kleuren en smaken, toegevoegde suiker of conserveermiddelen.

Natrol melatonine 1 mg Toepassing

Neem 1 tablet 20 minuten voor het naar bed gaan.

Beoordelingen
bnccjc10 13.04.2017
Ik ben heel tevreden over de service, de levertijd en het product. Kom hier zeker vaker terug.
Carlier 30.03.2013
Het lijkt me toch wat beter te doen inslapen. Ik ben tevreden.
vroegop 08.02.2013
sinds kort weet ik dat mijn zoon adhd heeft hij kan van kleins af aan s,avonds moeilijk in slaap komen.
We weten sinds kort dat mijn zoon adhd heeft.Hij heeft al van jongs af aan dat hij moeilijk in slaap kan komen waardoor hij vaak uit bed komt en laat ging slapen.Nu we weten dat hij adhd heeft weet ik ook dat het daardoor komt en dat hij melatonine nodig heeft om eerder in slaap te komen hij gebruikt het nu een paar weken en ik merk een heel groot verschil hij valt nu gelijk in slaap en komt niet meer uit bed. Wat voor hem ook fijn is want hij is S,morgens veel beter uitgerust.Ik geef hem 1mg en hij slaapt er goed door.
Bruinekool 01.10.2012
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Veel goedkoper dan bij onze apotheek. Onze zoon slaapt er erg goed mee in.
gijsen 30.08.2011
Ik gebruik melatonine voor mijn oudste zoon die adhd heeft. In nl is deze dosering niet vrij verkrijgbaar. Via de apotheek is deze dosering 2x zo duur. Mijn zoon heeft er veel baat bij maar omdat hij 2mg nodig heeft ben ik overgegaan op het zelfde merk alleen 2mg

Bezorging

De bezorging van uw bestelling is in de vakbekwame handen van

 

 

Veilig betalen

BetaalmogelijkhedenQshop Keurmerk