Natrol Melatonine 1 mg 180 tabletten

Beoordelingscijfer: 8.9

Bekijk de beoordelingen van dit product Het belangrijkste voordeel van melatonine is natuurlijk het verhelpen van slaapproblemen. Vooral bij het bestrijden van jetlag en slaapstoornissen door het werken in ploegendiensten, kan melatonine uitkomst bieden.
€ 17,95
Op voorraad en direct leverbaar. Op werkdagen voor 13:00 besteld dezelfde dag verzonden
Aantal: 
Product Details
Samenstelling
Dosering

Slaap ondersteuning Natrol Melatonine 1 mg

Het ondersteunen van uw nachtrust is nu nog makkelijker geworden met Natrol Melatonine. Het menselijk lichaam maakt van nature melatonine aan, als antwoord op het vallen van de avond. Zo bevat het lichaams nachts hogere melatonine niveaus dan overdag. Door een onregelmatig levenspatroon, maar ook als gevolg van het ouder worden, kan de aanmaak van natuurlijke melatonine verstoord zijn. In dat geval kunt u problemen ondervinden met inslapen en/of doorslapen. De inname van Natrol Melatonine 1 mg kan zorgen voor een verbetering van de nachtrust.

Het belangrijkste voordeel van melantonin is natuurlijk het verhelpen van slaapproblemen. Vooral bij het bestrijden van jetlag en slaapstoornissen door het werken in ploegendiensten, kan melatonine uitkomst bieden. Dagelijks inname van een vaste dosering melatonine is vaak al voldoende om de problemen te verhelpen. Dit geldt ook voor ouderen bij wie de natuurlijke aanmaak van melatonine vermindert. Een regelmatige inname gekoppeld aan een vast moment van inname kan zorgen voor een ontspannende slaap.

Maar melatonine heeft nog vele andere voordelen, waarbij gezegd moet worden dat er nog weinig onderzoek naar gedaan is. Zo heeft melantonine naar het zich laat aanzien een gunstig effect op het immuunsysteem. En het lijkt erop dat de stof ook helpt tegen de natuurlijke veroudering van het lichaam.

  • Ondersteunt bij slecht inslapen.
  • Werkt niet verslavend.
  • Helpt bij incidentele slapeloosheid.
  • Helpt bij de gevolgen van jetlag.
  • Bevordert het slaap-waakritme.
  • Ondersteunt de werking van het immuunsysteem.

 

Natrol Melatonine sammenstelling

Gebruik: 1 Tablet
Porties per verpakking: 180


  Dosering per portie
   
Calcium 28 mg
   
Vitamin B6 10 mg
   
Melatonine 1 mg
   

Andere Ingredienten: Cellulose, stearinezuur, silicium, cellulose gom, magnesium.

Vrij van
Geen gist, tarwe, melk, eieren, soja, gluten, kunstmatige kleuren en smaken, toegevoegde suiker of conserveringsmiddelen.

Hoe gebruik ik Natrol melatonine

Neem 1 tablet 20 minuten voor het slapen gaan.

Beoordelingen
Melati 04.02.2017
Na lang zoeken naar voor mij juiste merk melatonine, wees mijn slaapspecialist op dit merk. Toen nog de juiste dosering. En eindelijk!! 2Mg is voor mij voldoende om heerlijk te kunnen doorslapen. Na jaren geleden te hebben onder zeer slecht slapen. Zo gelukkig en blij!
Anoniem 16.02.2016
De melatonine is mij door een arts voorgeschreven.
Gelukkig helpt het me heel goed om in te slapen en door te slapen.
Anoniem 20.10.2015
Zeer efficiënt middel om inslaap en doorslaap problemen op te lossen, volledig veilig en 'drug free' wat dat ook geen gewenning inhoudt.
Anoniem 04.08.2015
ik ben heel blij met de melatonine 1mg, snelle levering en mijn dochter heeft er zoveel baat bij eindelijk kan ze lekker slapen zonder uren naar het plafon te staren en schaapjes tellen. ik en zeker mijn dochter zijn super tevreden
an31s 21.04.2015
Werkt goed, ook voor kinderen. Heb inmiddels wel een hogere dosis besteld
Baarsen 04.04.2014
Binnen een paar dagen na bestellen ontvangen, werkt goed.
jansen 28.02.2014
gebruik dit produkt voor beide zoons met adhd ben achter jullie site gekomen door een moeder van school en nu gebruiken wij het zelf veel goedkoper dan de apotheek dus echt een aanrader
Dejonghe 27.12.2013
Mijn dochter gebruikt dit al jaren. Maar enkel als het nodig is. Goede hulp bij terugvinden van slaapritme. Geen bijwerkingen of verslaafdheid.
Jablonski 09.08.2013
Ik gebruik deze melatonine al zeer lang. Ik werd zeker 6 tot 8 maal wakker 's nachts en nu nog maar 1 tot 2 maal. Als ik ze een avond vergeet in te nemen merk ik dat direct 's nachts. Ik ben er super tevreden over. Je moet ze wel trouw elke dag innemen voor een blijvend goed resultaat.
Schippers 18.03.2013
Werkt gewoon goed en wat kan ik er nog meer van zeggen. Het moeten 50 tekens zijn.
wateren 16.02.2013
vaak werd ik na 4 uur wakker en kon niet meer in slaap komen. na inname van 1 tablet voor het slapen slaap in minstens 7 a 9 uur wordt nog wel eens wakker maar slaap dan wel weer in.
Loon 10.02.2013
wij hebben melatonin voor onze zoon hij is autistisch en kan moeilijk in slaap komen nu pakt hi 2 tabeletjes twee uur van tevoren en slaapt nu de hele nacht door.en kan gemakkelijker in slaap komen.en staat niet meer aan mijn bed ik kan niet slapen.
Dijkstal 15.12.2012
Alleen jullie hadden een kleine pot in zo'n grote doos verzonden dat hij niet in mijn brievenbus kon. Hij werd daardoor bij de buren afgegeven en dat vind ik niet prettig.
Troost 04.11.2012
Ik kan niet zonder. Melatonin is het beste om in te slapen!
Dompeling 12.01.2012
Geen verschil in gebruik met tabletten te merken van de apotheek, ze werken prima voor mijn zoon (8 jr), ze zijn alleen aanmerkelijk goedkoper !
Groningen 19.12.2011
Ik vond het heel spannend, iets via internet bestellen en aan mijn dochter te geven. We hebben het eerst dan ook zelf getest! Het werkt prima, onze dochter valt nu voor het eerst sinds jaren makkelijk in slaap en ze word lekker uitgerust wakker.
De prijs is heel betaalbaar en je hebt het product snel in huis.
Wij zijn er erg blij mee!
Lankamp 08.11.2011
Ik ben heel tevreden over de werking. Mijn zoon valt nu snel in slaap en wordt goed uitgerust wakker.
Hij merkt geen verschil met de melatonine van de apotheek. Deze tabletjes zijn alleen wat groter en je kunt ze niet gemakkelijk breken.
wassen 28.10.2011
Ik vind dit een prima productvervanging voor wat ik bij de huisarts op recept krijg en dit is veel goedkoper en de werking is het zelfde.
Mijn kind van 8 slaapt er prima op.
gr suus
Didden 13.08.2011
Snelle correcte levering, prijs kwaliteitverhouding is goed. Zoals eerder gemeld is de levering via DHL moeizaam, ben al een keer naar het Servicepunt gemoeten om het pakketje op te halen, dat maakt het produkt wel duurder!!!
Het produkt werkt goed en is beslist veel goedkoper dan in Nederland.
Boer-Romkes 25.07.2011
Redelijk snelle levering, omdat ze uit het buitenland komen. De tabletten werken prima, mijn zoontje met adhd gebruikt ze omdat hij te druk is om in slaap te komen en hiermee is hij in een half uur vertrokken.

Bezorging

De bezorging van uw bestelling is in de vakbekwame handen van

 

 

Veilig betalen

BetaalmogelijkhedenQshop Keurmerk