Bodystrong Melatonine 5 mg 180 tabletten

Beoordelingscijfer: 9.7

Bekijk de beoordelingen van dit product In plaats van woelen en draaien voor uren, neem melatonine 5 mg bij het eerste teken van slapeloosheid en geniet van een goede nachtrust.
€ 29,95
Tijdelijk niet voorradig, laat uw e-mail adres achter om op de hoogte gesteld te worden wanneer het product weer voorradig is.
Product Details
Samenstelling
Dosering

BODYSTRONG Melatonine 5 mg
Melatonine is een natuurlijk hormoon dat door de pijnappelklier in de hersenen. Melatonine regelt het lichaam slaapritme, het bevorderen van natuurlijke gevoelens van slaperigheid die helpt het lichaam te ontspannen en het gemak in een diepe, rustgevende slaap. Melatonine productie wordt voornamelijk bepaald door de hoeveelheid licht waargenomen door de ogen meer melatonine wordt geproduceerd nachts en minder overdag.

Twee redenen om aan te vullen met Melatonine
Je kunt je afvragen, als het lichaam van nature produceert melatonine, waarom de noodzaak aan te vullen? Ten eerste, er zijn veel factoren die uw slaapritme en normale slaapcyclus kunnen verstoren. Stressvolle tijden op het werk, op school of thuis kunnen grote schade aanrichten op uw natuurlijke slaap ritme. In deze tijden van stress en onregelmatigheden, raakt de melatonine productie verwarden de productie van melatonine wordt verstoord. Wanneer normaliteit wordt hervat, vinden mensen het vaak moeilijk om weer terug te gaan naar het normale slaap schema, omdat hun lichaam zich heeft aangepast aan een variabele rust patroon. In tijden als deze, kan het aanvullen met melatonine 5 mg 30-45 minuten voor het gewenste slaap aanzienlijk helpen om uw natuurlijke slaapritme op een gezonde weer te hervatten, en terug te gaan naar het normale cyclus.

Ten tweede, de productie van melatonine daalt met de leeftijd, dat is waarom het is moeilijker voor volwassenen om te vallen en blijven slapen in vergelijking met jonge kinderen. Door aan te vullen met melatonine, krijgt u dezelfde diepe, rustgevende slaap dat kinderen genieten en voor lief nemen deze kan de jouwe weer zijn. Vanwege de relatie tussen melatonine productie en leeftijd Melatonine is onderzocht om zijn antiverouderende eigenschappen.

Melatonine voor lichte slapeloosheid

Melatonine is een geweldige aanvulling om bij de hand te hebben om te helpen met lichte slapeloosheid. In plaats van woelen en draaien voor uren, neem melatonine bij het eerste teken van slapeloosheid en geniet van een goede nachtrust. Melatonine is een natuurlijk, veilig alternatief voor zware slaapmiddelen die vaak ongewenste en ongezonde bijwerkingen hebben. Het beste van alles, met melatonine heb je gaan suf of slaperig gevoel de volgende ochtend, maar je voel je eerder uitgerust en vol energie. Gezien de betaalbare prijs, is er geen reden om niet een dergelijke effectieve slaap ondersteunend middel ten alle tijde bij de hand te hebben.

Voordelen van Melatonine suppletie

  • Verbetert de slaap cyclus
  • bevordert het slaap ritme
  • Bevordert een normale, gezonde slaappatronen
  • Helpt bij lichte slapeloosheid

Bodystrong Melatonine 5 mg sammenstelling

Gebruik: 1 Tablet
Porties per verpakking: 180


  Dosering per portie
   
Melatonine 5 mg
   

Andere Ingredienten: calciumfosfaat, plantaardige cellulose, plantaardig magnesium.

Bodystrong melatonine 5 mg toepassing

Neem dagelijks 1 tablet voor het slapengaan.

Waarschuwing
Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts voor gebruik.

Beoordelingen
Anoniem 20.05.2016
Ik geef dit product een 9.
Werkt prima, ik slaap heerlijk.
Snelle levering.
Anoniem 19.03.2016
snelle levering.
product bevalt mij uitstekend,kan eindelijk weer goed door slapen
en word s'morgens uitgerust wakker.
Anoniem 09.12.2015
Uitstekend product,zonder bijwerkingen!
Lander002 05.10.2015
Snelle levering. Product doet wat het doen moet. Slaap er prima mee!
Anoniem 28.09.2015
Melatonine is zeer effectief als je moeite hebt om in slaap te komen of om door te slapen. Je raakt er ook niet verslaafd aan maar kan je wel even een 'handje helpen' . Zelf onlangs een moeilijke periode ondergaan wegens familieomstandigheden. Na een aantal slapeloze nachten hielp melatonine mij aan een heerlijke lange nacht!
Anoniem 22.09.2015
Ik ben tot nu toe erg tevreden, het helpt mij beter door te slapen.
Anoniem 02.08.2015
Prima product
toondelaat 15.07.2015
De service is snel. Het produkt is goed en hoog gedosseerd.
Teresa 26.05.2015
Prima product en prima service. Ik slaap weer lekker in en door voel me een stuk uitgeruster.
edwinbastiaanse 20.02.2015
goed
Albin 18.03.2013
Prima melatonine, snel bezorgd, binnen 2 werkdagen

Bezorging

De bezorging van uw bestelling is in de vakbekwame handen van

 

 

Veilig betalen

BetaalmogelijkhedenQshop Keurmerk