Import-vitamins.com euro's
U verdient Import-vitamins.com euro's met elke in aanmerking komende aankoop die u doet in de loop van een kwartaal (elke drie maanden). U heeft dan een maand om uw krediet te gebruiken. U kunt uw euro's gebruiken bij de eerste in aanmerking komende bestelling die u plaatst in de loop van die maand met behulp van uw geregistreerde Import-vitamins.com account.

Voorbeeld: als u voor € 100 in aanmerking komende producten koopt tussen 1 oktober en 31 december, verdient u € 3.00 aan tegoed om te besteden bij uw eerstvolgende bestelling, te besteden in januari.

U ontvangt 1 punten voor elke € 1 die u besteed elke punt is 3 cent waard.

De punten worden in uw account bijgeschreven als uw bestelling  de status verzonden heeft.

Binnen de drie maanden dat u de punten spaart, kunt u deze op elk gewenst moment omwisselen voor een kortingscode, deze wordt u per e-mail toegestuurd.

De punten in uw account zijn drie maanden geldig; hierna komen deze te vervallen. De drie maanden vangen aan na het plaatsen van uw eerste bestelling in deze periode.

Voorbeeld:

  • u plaatst op 5 juni uw eerste bestelling; dan komen de punten die u voor uw bestelling op 5 juni heeft ontvangen op 4 september te vervallen.
  • u plaatst op 21 juni een bestelling dan vervalt het tegoed van deze bestelling op 20 september
  • u plaatst op 7 juli een bestelling dan vervalt het tegoed van deze bestelling op 6 oktober


De kortingscode is één maand geldig maakt u de code op 17 januari aan dan vervalt deze op 16 februari.

U kunt geen Import-vitamins.com euro's sparen op kortingen, gratis artikelen, vorige aankopen of niet verzonden bestellingen en onbestelbare of geretourneerde artikelen. U kunt Import-vitamins.com euro’s gebruiken voor een korting op de verzendkosten.

U verdient Import-vitamins.com euro's op producten gekocht met een cadeaubon of geschenkbon, maar niet op producten gekocht met Import-vitamins.com euro's of andere winkeltegoeden. Het tegoed kan niet worden ingewisseld voor contant geld en wordt niet uitbetaald. Het tegoed is uitsluitend te gebruiken bij uw volgende bestelling bij  www.import-vitamins.com.

Import-vitamins.com euro's worden bijgeschreven op het account dat u gebruikt om de in aanmerking komende aankoop te doen. Het is niet toegestaan om Import-vitamins.com euro's in meerdere accounts te sparen, indien dit wordt gedaan wordt het account geblokkeerd en komen de spaar tegoeden te vervallen.

Deze aanbieding vervalt indien deze bij wet is verboden. Wij behouden ons het recht voor om de aanbieding te wijzigen of dit programma te beëindigen op elk tijdstip zonder voorafgaande kennisgeving.