iDEAL is een ,door de Nederlandse banken, ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer betrouwbare en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.

Als u beschikt over een PayPal account dan kunt u uw bestelling via PayPal betalen, als u niet over een PayPal account beschikt kunt u hier ook met je credit card betalen.

Met automatisch incasso uw online bestelling betalen via AfterPay, AfterPay voert voor Import Vitamins het volledige achteraf betaalproces uit. U kunt bij Import Vitamins betalen met een automatisch incasso tot een bedrag van € 200,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met automatisch incasso voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met automatisch incasso niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
De algemene voorwaarden van AfterPay vindt u hier: Algemene voorwaarden.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay. AfterPay voert voor Import Vitamins het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Import Vitamins betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

De algemene voorwaarden van AfterPay vindt u hier: Algemene voorwaarden

Je ontvangt de acceptgiro 5 dagen na het plaatsen van je bestelling

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per email de overschrijving informatie. En u kunt via internet bankieren of acceptgiro kaart uw betaling overmaken.

Let wel op dat u het betalingskenmerk uit uw email gebruikt en niet uw order nummer.

Houdt er rekening mee dat de verwerking van uw betaling enkele dagen kan duren, en dat uw bestelling pas wordt verzonden als uw betaling is ontvangen.

Betalen via Bankoverschrijving is uitsluiten beschikbaar voor België en Duitsland.

DIRECTebanking.nl is een nieuwe en gecertificeerde online betaalmethode gebaseerd op de reeds gevestigde online bankapplicaties, waarbij gebruik gemaakt wordt van de bestaande online homebanking applicaties van rekeninghouders voor een snelle en veilige afhandeling van uw betaling.

sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

* Voor Duitsland.