FaceBook  Twitter  

Natrol
Natrol levert al meer dan 30 jaar producten die een gezond leven ondersteunen en streeft naar continue verbetering van het assortiment. De missie van Natrol is om de best mogelijke producten te leveren die gebaseerd zijn op de combinatie van natuurlijke ingrediënten, wetenschappelijk onderzoek en de toepassing van moderne technologie.

Bij Natrol staat de klant centraal en is elke inspanning erop gericht om producten te leveren die een positieve uitwerking hebben op de gezondheid van mensen over de hele wereld.

Natrol levert een breed scala aan speciale voedingsproducten, sportvoedingssupplementen en wellnessproducten, waaronder veel propriëtaire producten die zeer innovatief en wetenschappelijk getest zijn. Naast de bekende Natrol supplementen levert de onderneming ook producten onder diverse andere merknamen zoals Natrol, MRI Performance, Prolab, Laci Le Beau, NuHair, Shen Min, Promensil, and Trinovin.

Natrol heeft als een van de weinige Amerikaanse voedingsfabrikanten een “A”-rating gekregen van de National Nutritional Foods Association, wat onderstreept dat het belangrijkste doel is om kwaliteit te leveren

Natrol producten worden verkocht in meer dan 40 landen. In de modernste laboratoria en fabrieken werken de medewerkers van Natrol aan de ontwikkeling van steeds betere producten. Het bedrijfsmotto “voedt het potentieel van lichaam en geest” staat ervoor garant dat Natrol’s producten tegemoetkomen aan de wensen en voorkeuren van de moderne consument.

Natrol werd opgericht in 1980 als producent van cosmetica. Vervolgens begaf Natrol zich op de markt van afslankproducten. Hier komt de naam vandaan, een afkorting van ‘Natural Control’. Natrol breidde geleidelijk haar producten uit naar voedingssupplementen. De groeiende vraag naar gezondheidsproducten heeft ertoe geleid dat Natrol al jaren een gestage groei doormaakt en dat Natrol producten overal ter wereld verkrijgbaar zijn.