Heb je slaapproblemen, dan ligt het voor de hand dat je slaaptabletten wilt gebruiken. Je zou denken dat, net zoals je bij de drogist of apotheek pijnstillers koopt wanneer je pijn hebt, je zonder meer slaaptabletten kunt kopen voor je slaapgebrek. Maar dat is niet het geval, althans niet wanneer het gaat om traditionele slaaptabletten.

Lees meer...

Er is waarschijnlijk geen mens op onze aarde die niet één of meerdere keren geconfronteerd is met slapeloosheid. Het ligt voor de hand om slaappillen te kopen als je lijdt aan slaapgebrek, want je wil er liefst zo snel mogelijk vanaf. Een slechte nachtrust kan je leven grondig verstoren en dus lijken slaappillen de beste oplossing. Helaas, slaappillen kopen is niet zo eenvoudig als het lijkt, althans slaappillen die je echt helpen.

Lees meer...

Uitgerust wakker worden en meer energie met de Import-Vitamins oktober actie!

Geniet van een goede nachtrust en wordt uitgerust wakker
Helaas, de zomer is weer voorbij. De dagen worden korter en er is minder zon, waardoor ons energiepeil lager wordt. Juist in de overgang van zomer naar herfst is het belangrijk om een goede nachtrust te hebben, om een herfstdip te voorkomen en gedurende de dag energieker en fitter te zijn.

Wat is melatonine?
Melatonine is een lichaamseigen stof die er voor zorgt dat we ’s avonds moe worden, inslapen en doorslapen. Door verschillende oorzaken als stress, een ongezond eetpatroon of ouder worden kan de natuurlijke aanmaak van melatonine verstoord raken. De inname van Natrol Melatonine zorgt ervoor dat u een goede, stabiele nachtrust geniet en ’s morgens uitgerust en fit wakker wordt!

Lees meer...

Facebook Like- en Winactie

Facebook like- en winactie

Vandaag begint de Import-Vitamins like-en winactie! Like onze pagina een om kans te maken op €20,- vrij te besteden Import-Vitamins besteltegoed! Per 50 likes zullen we €20,- besteltegoed verloten. De actie begint op 16-06-2014 18:00 bij 743 likes en eindigt op 16-10-2014 18:00 of bij een totaal van 1000 pagina likes voor Import-Vitamins.

Lees meer...

Nieuwe website Import Vitamins

We zijn verheugd te kunnen melden dat na een half jaar hard werken, veel wikken en wegen en soms lastige keuzes, onze compleet vernieuwde website is gelanceerd. U zult zien, al zijn er een aantal rigoureuze wijzigingen in het nieuwe ontwerp doorgevoerd, de herkenbaarheid is nog volledig aanwezig.

Lees meer...

Plaats uw volgende bestelling tussen 15 april en 13 mei en maak kan op 2 bioscoop bonnen.

Lees meer...

De winnaar van de "Bestel en WIN een midweek/weekend van Landal GreenParks!"

Is order nummer 8422
K. Smith uit Rotterdam

Gefeliciteerd het pakket komt naar u toe!

Wij belonen onze trouwe klanten graag met een extraatje. Plaats uw een bestelling in september, dan loot u mee met uw ordernummer.

Lees meer...Lees meer...